Melodic Death Metal

Melodic death metal vagy magyarosan dallamos death metál, avagy röviden melodeath metál világába kalauzol el titeket ez a blog.

Kalmah

MeloDeath 2009.11.15. 01:37

Ez már a sokadik postom, és csak most jutottam el az első finn bandáig. A kedvenceim közé tartoznak. Zenéjükben minden megvan amire szüksége lehet az embernek, pörgősség, dallamosság, kitűnó riffek, és refrének, kreativitás, gitárszólók. :P Csak azt nem értem miért vonnak állandóan párhuzamot a Kalmah és a Bodom között? Sokban mások, a Kalmah inkább a riffekre megy rá, és nem a szólókra. Meg kicsit black-es, míg a bodom power metálos. Tipikusan az a zenekar, akinek egyetlen száma sem unalmas, mindet lehet szeretni, mindben van valami olyan plussz, amitől egyedi, jól hangzó, felejthetetlen. Tele vannak friss energiával és lendülettel, hangszereiken pedig olyan tudással és profizmussal játszanak, mintha hosszú évek tapasztalata lenne a hátuk mögött. Két videót is meglrdemelnek :)

>

MySpace, Encyclopaedia Metallum

Címkék: finn children of bodom melodic death metal kalmah

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://melodeath.blog.hu/api/trackback/id/tr641525989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása